6 secrete ca sa ramineti casatoriti (si) IN viata

O fi ceva in neregula cu mine de  mereu gasesc cite ceva de comentat la aproape tot ce citesc ?
Cineva,  zicea odata ca si-n pom are pareri. Ei bine, ajungind cu rationamentul in punctul asta , parca m-am mai linistit.
Si, ca sa vedeti cum se leaga toate parerile astea intre ele va zic de la ce am pornit: de la un articol , peste care am dat frunzarind Romania Libera. Titlul „m-a prins” : 6 secrete pentru a ramine casatoriti pe viata. In momentul ala m-am intrebat (firesc zic eu) daca n-a gresit cumva jurnalistul ? Oare n-o fi vrut sa zica: 6 secrete pentru a ramine casatoriti IN viata ? Ce? Este exclus cumva ? Asa ca am rescris  cele 6 puncte (intarind afirmatiile prin puterea exemplului propriu) si va las pe voi sa vi le explicati.

1. Trebuie să ştii că „fericiţi până la adânci bătrâneţi” este un mit . Asa zic si cei de la Discovery Channel. De aia au ei emisiunea : Spargatorii de mituri. Deci, apelati cu incredere. Dati un search pe goagal si aflati; daca nu, cereti-mi linkul si vi-l dau.
2. Nu îţi compara căsnicia cu a nimănui. Daca nu o faci, atunci nu-si mai are rost update-ul articolului mai sus mentionat. Competitia e cuvintul de ordine.
3. Petrece-ţi timpul cu prieteni trăzniţi, dar cu limite. Cind am aplicat eu prima data chestia asta, a mea jumatate viabila ma astepta cu o creta in mina si proptind usa apartamentului. A tras apoi o linie pe toc si a zis:” asta-i limita ?” Eu, geamana din fire si din nascare zic: sus in masina si-ti arat. Si-am mers pe unde il purtau pasii de la punctul 4. „Aici e limita. Una. Mai departe. Si aici mai e una . Ajunseram deja la granita. Sa continuam? … nu mi-ar strica un concediu in Europa” zic.
4. Mergeţi în vacanţe separate.
Asta da. Aplicam cit de des putem si inca plusam pe idee tocmai ca sa subscriem punctului 5.
5. Amintiţi-vă să vorbiţi unul cu celălalt şi să faceţi sex (tocmai facuram… vorbire la punctele 3 si 4).  Ha ? A zis cineva , ceva de sex ? Bineinteles ca nu . Ca-i subscris punctului  6.
6. Nu încerca să câştigi fiecare luptă. Si eu sunt de acord cu asta.  Nu degeaba s-a inventat Razboiul Rece . Si sexul ridicat la nivel de arta perfecta dar perfectibila.

Aici se opreste articolul. Punctele de la  7 la 12 sunt in lucru. Si asta numai si numai conform teoriei vangheliene „am pareri si-n pom daca ma pui”.
E oare bai daca am ajuns sa-l citez ?
Dar am pareri !

 

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s