How To Do Magic And Spells ?


No shit ! Chiar am facut-o !

Cind m-am trezit dimineata era ora 4. O noapte aproape alba cu 4 ore de somn. Unii zic ca n-ar fi destul dar, se pare ca altceva zice al meu neuron.
Si, cum obiceiul prost cu narav se (intre)tine am purces la a-mi face o cafea. Altii ar zice ca…la ora aia??? 
Pai, ce era sa fac ? Pentru Facebook era clar ca nu aveam aplecare, mai ales ca-n ultimele zile merge ca si c*** vacii, de scris parca nu ma tragea firea, de bucatareala nici atit  desi copsesem dupamasa niste covrigi de m-au facut toata seara sa ma gindesc la zicerea lui Mister Bush: „When you’re eating pretzels, chew before you swallow. Listen to your mother.”…oare de ce ? Habar n-am. Si, ca sa fie complet tot tacimul, deschid laptopul si pornesc Youtube-ul (doar ceva muzica baroca m-ar fi uns pe suflet la ora aia).
Era intuneric afara sa-l tai cu cutitul (asta-i cu titlu informativ !), liniste de auzeam apa(curgind) de la WC-ul stricat al vecinului de sub mine, Canon-ul isi susura magia in surdina, eu sorb din lichidul de revitalizare, ca zau ca as face magii albe pentru cel care l-a inventat (desi s-ar putea sa intru in conflict cu conchistadorii lui Cortez), jumatatea oficiala monopolizase deja tot patoiul mare al dormitorului in acord de sforaituri sanatoase (de om cu neuron functional si obiceiuri pe masura) si vad corespondenta nedeschisa de vreo 5 zile. Old stuff zic, ca de obicei, facturi pe care le am si-n online si reclame numai bune de atitat focul din soba. Si-n acel moment ma pocneste inspiratia si-mi zic filozofic: hai bre fato, da cu banu’ si deschide plicurile alea, la intimplare (aleatoriu cum ar fi spus o ‘confrata’ de pana). Si primul plic ce-mi cazu in mina era unul frumos, alb cu antetul unui birou de recuperare. Ce ? Deschid si citesc notificarea si-mi vine sa-mi scarpin nedumeririle. Iar. In urma cu vreo 4 ani, jumatatea oficiala imprumutase o suma de bani din banca pentru niste prieteni. Era elegant anuntat ca nu s-a platit, de vreun an, nici o rata si dosarul respectiv va urma calea legala. Am recitit notificatia incercind in acelasi timp sa-mi deblochez canalele energetice(brusc intrate in deriva) apasind chakrele specifice. Pierdere de vreme. Neuronul se blocase deja pe un scenariu in care patrulau imagini de film fotosopate cu magii si practici paganice si nu-mi afisa decit un scurt si cuprinzator mesaj:refresh page, internal error.
Sa mai zica cineva ca cifra 4 nu e un soi de „pretzel logic” al americanilor ! In mintea mea numai confuzii a generat ca, bag sama ca logica si intelepciunea lipsesc cu desavirsire!

toate  creditele merg catre:  prostia_omeneasca_dot_com sau dot_ro (cum vreti) si internet (sursa pozei)

………………
Update:  si  cifra  de pe foto inserata in text e tot…guess what ? :))
Anunțuri

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s