Dialog intre doi ochelaristi

Vorbeam cu un prieten despre ceea ce s-a intimplat de curind in parlametul Romaniei. Si, oful si dezamagirea care-l macinau m-au facut sa scriu materialul asta.
Un of si-o constatare, cam asa s-a „intimplat” un dialog intre doi ochelaristi cu viziuni si vederi cu alte dioptrii:
„PENTRU PRIMA OARA IN 40 ANI CAND IMI ESTE RUSINE CA REPREZINT O NATIE ORIUNDE MERG. IMI ESTE CIUDA CA DESTINUL MI-A HARAZIT SA MERG IN LUME CU GURA INCHISA, CA DESTINUL MI-A HARAZIT SA INLATUR TOT CE M-A INVATAT BISERICA VIS-A-VIS DE IUBIRE, SA IMI FIE „LEHAMITE” SI SA DEZARMEZ CA NU MAI POT FI ROMAN PENTRU TOATA LUMEA …”

Stai linistit ca are grija tatuca Iliescu ca toate lucrurile sa fie dupa vointa proprie. E ceva diferit fata de ’89 ? Poate numarul de morti si teroristii care si-au transformat numele in parlamentari. Mai trebuie sa vina o Duminica Orbului si atunci, da Piosule, poate sa-ti fie rusine ca te-ai nascut intr-o natie de cretini si ciufuti( si care nu vor mai putea sa-si dea in petecul numit libertatea cuvintului, ca pe noi doi asta ne doare cel mai tare!). Si, care-si vor merita soarta pe deplin. Pina atunci, sper ca abilitatile lui Basescu de-a cadea mereu in picioare ca pisica sa-si arate coltii si dintii si sa ramina in continuare acolo unde trebuie sa fie. 

N-as fi crezut ca voi deveni din ‘baba cu bobii”, una care-i roaga pe sanatate si de noroc. 
Ma alatur figurilor (nu de ceara … si aici transcriu neaos, semnul de middle finger !) care sa fie injurate, alaturi de-a ta si-ale altora care gindesc ca si mine, ca doara un ochelarist in plus nu strica acolo, pe tapet ! 

O părere la “Dialog intre doi ochelaristi

  1. Pingback: Gogoșel | coolnewz about hot thingz

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s