40 de lei pentru un zimbet

Sfirsitul anului imi provoaca mereu stari contradictorii…de la bucuria si euforia sarbatorilor ce vin pina la durerea, frustrarea si neputinta in fata celor care nu se pot bucura. Si, poate ca nu intimplator, primul newsletter pe care l-am deschis azi vorbeste tocmai despre aceasta neputinta in fata unei boli pe care n-o doresti nimanui, cu atit mai putin unui copil.

Nu pot scrie multe pentru ca ar trebui sa ma gindesc la toata disperarea care sta in spatele unui diagnostic. Prea multe amintiri dureroase si prea multe lacrimi vor fi rascolite. Nu scriu nimic ci doar reinserez un link catre un mai vechi material de-al meu, material bazat pe amintirile Danei.
Nu va cer nimic si de aceea nici n-o sa scriu prea multe despre o campanie organizata cu suflet si cu sufletul de catre un om care m-a impresionat prin puterea de-a darui zimbete. Paradoxal, nu ? Vin si zic doar ca 40 de lei costa un zimbet. Atit. Daca puteti face un calcul simplu, atunci veti sti cit inseamna. Daca nu, va spun ca… valoarea a 3 pachete de tigari o puteti da unui copil caruia nu i-a mai ramas decit zimbetul si speranta in fata unei boli care l-a ales pe el si nu pe voi. Poate veti spune ca e prea putin. E putin dar conteaza fiecare 40 de lei. Poate veti spune ca e prea mult. Daruiti jumatate. Picaturile sunt cele care dau dimensiunea reala a unui ocean.
Pentru a intelege de ce tot materialul asta, cititi articolul de aici si veti intelege. Urmati si linkul catre b(ir)logul Nicoletei si veti avea dimensiunea exacta a ceea ce fata, care ‘pledeaza pentru bucuria de o clipa’, face.
Ei bine, da, eu vreau sa dau cei 40 de lei pentru un zimbet. Voi o veti face ?
*
*
sursa foto: Resursa fun
Publicitate

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s