SMS catre Mosu’

SMS catre Mosu'Asa cum lucrurile rele stau sa se spele acu’, in preajma de sfinte sarbatori, tot asa, lucrurile cele bune stau sa se adune, incet-incet, pe linga bradul impodobit. Ce mai conteaza o raceala colea care te tine burdusit in cojoace si cu pilulele doftoricesti sau babesti doldora pe noptiera, ce mai conteaza ca nu poti sa-ti misti fizicul fara grija de-a nu masura pe orizontala podeaua, ce mai conteaza ca jobul il duci, tras de par, asa cum poti… ca doara e musai sa semnezi condica indiferent de ploua, tuna sau trazneste pe ulita ta ? E Christmas-ul si euforia ne-a prins pe toti, de la mic la mare, mai ales acu’ ca trecu apocaliptica si neserioasa Apocalipsa.

Cu gindul la ceaiul de tei care ma va purta spre reveriile unei nopti de poveste netulburata de tuse, stranut sau dureri de cap, am vazut ca am un mesaj necitit, pe telefon. Cu greu reusii sa-mi scot o mina de sub plapuma, sa iau aparatul(parca prea rece) si vad ca fie-mea mi-a trimis un mesaj. Si citesc :
 
” Mami, sa stii ca de Craciun vreau carti, in special de biologie, Emil Garleanu, Ion Agarbiceanu, apoi acuarele, nu conteaza de care dar sa aiba si culoarea alb, carioci, fiindca ne trebuie la scoala, caiete de matematica si de romana A4 (de acelea mari), pixuri, fiindca mai am doar doua din care unul e aproape gata, fructe, dictionar FRANCEZ-ROMAN si un joc de logica.
Am uitat sa-ti zic ca media generala pe semestrul 1 este 9,85, avind 2 medii de 9 si 11 medii de 10. 
Eu sunt mandra de mine. Tu esti ? „
 
Noa…Marie! Brusc m-am incalzit simtind cum ma ia cu transpiratii. Si toate au pornit de la inteligenta idee pe care am avut-o atunci cind i-am zis copilului, in urma cu ceva timp, ca Mos Craciun nu exista si ca parintii sunt sponsorii sacului rosu cu bunataturi solicitind ‘parerea’ copilului vis-a-vis de subiect. Cadoul era cumparat deja, alte carti de botanica & stuff pe care le-a cerut acu’ o saptamina. Se pare ca, SMS-ul asta e o alta extra-oferta. Va mai urma si-o alta ? Ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii din cauza febrei, iaca atasez si-un ‘chip’ al faimosului SMS catre Mosu’…si , cred ca-l vreau pe Santa back in town !

10 păreri la “SMS catre Mosu’

Ai ceva de spus ?