Colindul clopoteilor

Carol of the BellsOricum ar fi noul secol, la capitolul entertainment sta bine. Noi viziuni, noi orientari, noi stiluri, intr-un cuvint … ALTCEVA. Si-s care mai de care ! Daca unele intrec bunul simt si digerabilitatea la nivel de ureche si procesare neuronala, ei bine, altele sunt de-a dreptul fascinante facindu-te sa ofetezi cu gindul haaaat departe la un trecut mai mult sau mai putin indepartat.
Daca englezii au folosit masinile clasice pentru a face o reclama excelenta in promovarea Jocurilor Paralimpice sau, daca pentru aceleasi intreceri sportive, Samsung a conceput acel „Sport doesn’t care where you’re from, if you’re a man or a woman, tall, thin, big or short. Sport doesn’t care how you got here, how much money you make, what you believe in or not. It doesn’t care if you have two legs, one leg or wheels. Sport only cares that you’re here to take part and give your all to win”, daca conceptul Playing for Change este deja istorie arhicunoscuta prin mixtul cintaretilor imprastiati de-a lungul mapamondului, tot asa vine si AKQA, o agentie digitala care a lansat un cintecel-felicitare de Craciun cintat pe telefoanele mobile de o orchestra sincronizata …tot la nivel de telefon mobil. Inteligent lucru, nu ?
Membrii ai the Pacific Chamber Symphony si dirijorul Lawrence Kohl apar pe o gama destul de ‘consistenta’ de dispozitive mobile si totul inchegat intr-un clipulet scos pe YouTube. De asemenea, experienta poate fi vizualizata si online la mobileorchestra.com dar este optimizata si pentru interactivitatea pentru dispozitivele de pe retelele WiFi.

Frumos mesajul, interesant conceptul, excelenta realizare, un ALTCEVA la nivel de felicitare de Craciun. Mie mi-a placut. Poate ca n-ar fi fost rau sa fie ceva mai lung colindul !
*
*
*
creditele merg catre:  TheInspirationRoom

O părere la “Colindul clopoteilor

  1. Pingback: Anomalii | Iubesc Viaţa

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s