De-a risu’-plinsu’ si chinurile facerii

GenezaEi bine, toata lumea stie ca nu-i de gluma cu chinurile facerii. Marea majoritate a femeilor stiu ce inseamna simtindu-le din plin si, daca in acel moment, toate hidele blagosloveli le trimit pe capetele barbatilor care au contribuit la asta, dupa ce situatia revine la normal, totul se transforma intr-o frumoasa amintire cu parfum de ocitocina si travaliu. 

Fiecare femeie care a adus pe lume un copil are propria poveste de facere a lumii, pentru ca, hai sa recunoastem ca, aducerea pe lume a unui copil poate fi comparata cu geneza. Da, veti spune, e normal si e si-un dat al naturii ca femeia sa treaca prin asta. Si va dau dreptate. Insa, ce-ati zice daca v-as spune ca si barbatii isi doresc sa treaca printr-o asemenea experienta?
Prezentatorii unui show TV olandez au incercat marea cu degetul aka electrodul si-au aflat. In ce-a constat toata nebunia frumoasa a marii indrazneli? Ia priviti aici
Si-au fost doar 2 ore de travaliu !

 
*
*
Amintiri din blog :  … daca nu-i si fudul

6 păreri la “De-a risu’-plinsu’ si chinurile facerii

  1. Baietii astia n-au vrut decat sa se joace si ei putin 🙂 Pentru o emisiune, sa mai faca un pic de rating 🙂
    Un fel de Razvan si Dani. N-am inteles nimic din olandeza lor. Asa ca n-am rezistat decat aproape 5 minute :))

    Apreciază

    • Asta am zis si eu initial insa….Primul clip avea subtitrarea in engleza. Pacat ca nu l-ai urmarit pina la capat ca sa vezi cum zimbetul si veselia le pierea incetul cu incetul de pe fete. Unul a abandonat dupa o ora iar cel care a terminat experimentul mai mult rinjea decit zimbea. Oricum, se pare ca si un australian, profesor, a facut un experiment similar.

      Apreciază

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s