Back to school, back to life (MFC-3)

back to school, back to life

*

Materialul este inscris in tema „Miercurea fara cuvinte”, tema gazduita de Carmen pe blogul propriu.

*

Alte materiale pe aceeasi tema:

1). Dracon (MFC-2)

2). Maternitate (MFC-1)

55 de păreri la “Back to school, back to life (MFC-3)

    • A fost musai sa intervin la maxim deoarece pe linga cei doi copii mai intrau in cadru si alte ‘aspecte’ care deturnau mesajul fotografie de la ceea ce-am vrut sa arat….Multumesc, Mirela, o seara frumoasa si tie! 🙂

      Apreciază

  1. Frumoasa imagine. Fotografiile in alb-negru par a spune mai mult decat cele color – ca si cum alb-negru ajung mai usor la suflet – si se zice ca nimic nu-i doar alb si negru. Poate ca e… dar cauta oamenii scuze. 🙂
    Noaptea linistita sa ai!

    Apreciază

    • Da, ai intuit bine Elly! Era prima zi de scoala a unui copil care a avut probleme motorii si care a inceput scoala ceva mai tirziu decit ceilalti. Intreaga viata si filozofie parca se adunase in privirea lui. Amanuntul acesta m-a atras din primul moment la grupul acela.
      O noapte minunata, Elly sa fie si pentru tine!

      Apreciază

    • Chiar defel nu seamana. Copiii aceia erau, unul cu handicap, celalalt fara nici o problema motorie. In schimb, aceeasi bucurie si dorinta si cumintenie se citea in ochii lor. Insa in ochii celui cu handicap, lumea parca avea alta dimensiune.

      Apreciază

  2. Pingback: Nud. Atelier « Mirela Pete. Blog

    • Te gindesti cit de nedreapta e viata, uneori: un copil care abia face pasi-la propriu- in viata, vrea sa mearga la scoala si sa invete. Altul care poate merge, isi bate joc de darul pe care divinitatea i l-a harazit.

      Apreciază

  3. Pingback: Carcassonne, Carcassonne « Mirela Pete. Blog

  4. Ce poza faina si ce titlu pe masura!. Pentru unii semeni, mai greu incercati de viata, o asemenea „prima zi” este cu adevarat o renastere, o intoarcere la viata. Pentru altii, din pacate, nu inseamna mai nimic si pierd atat de mult.
    Weekend frumos! 🙂

    Apreciază

Ai ceva de spus ?