Seminte de lume (Miercurea fara cuvinte – 3)

seminte de lume-1

*

seminte de lume-2

*

seminte de lume-3

*

Miercurea fara cuvinte … la Carmen pe blog…

*

In alte miercuri au fost:

Dracon

si

Maternitate

56 de păreri la “Seminte de lume (Miercurea fara cuvinte – 3)

  1. nu stiu cum ai realizat aceste fotografii, insa tehnica este impresionanta! prin jocul de lumini si umbre este evidentiat acest miracol al renasterii! Superba seria fotografiilor, Mala draga! sunt deosebit de placut impresionata!
    Happy WW! 🙂

    Apreciază

    • Iti multumesc din suflet pentru apreciere, Carmen! Incerc sa ma ridic la nivelul celor care se alatura temelor de pe blogurile voastre. In ceea ce priveste tehnica, nu cred ca o pot numi a fi speciala pentru ca folosesc niste unelte care se gasesc in toate programele de editare foto. Asadar, ceea ce se vede in imagini este editare pina la domnu’ si-napoi! Joaca cu contrastul-blurul-saturatia-zoomul-autofix.., imaginile trecind prin multe variante ca sa ajunga in final la ceva care sa-mi placa. Uneori imi iese, alteori nu, depinde de moment.
      Happy WW si pentru tine draga mea!

      Apreciază

  2. Frumos…De obicei imi scriu comentariul meu si apoi ma uit la ce comenteaza ceilalti. Acum am vazut raspunsul tau pentru Carmen. Te contrazic putin: o poza proasta, poti tu sa o prelucrezi cat vrei, nu scoti ceva bun din ea! 🙂 Tu ai „vazut” bine lumina si asta este totul, dupa umila mea parere! 🙂

    Apreciază

  3. Cat de fragile sunt firisoarele! Azi am vazut o multime – nu stiu ce sunt, pentru ca le udam pentru o prietena!
    Fotografiile sunt foaaaarte reusite!
    Zilele senine sa iti fie!
    Succese!

    Apreciază

  4. Superbe fotografii! Miracolul vieţii este fascinant. Ce frumos te-ai aplecat spre aceste minunăţii minuscule, pe care le scăpăm prea lesne din atenţia noastră, în grăbita noastră alergare cotidiană.
    O zi cât mai frumoasă! 🙂

    Apreciază

  5. Pingback: Ca o poveste Zen (Intre Ieri, Azi si Miine) | lt.mala

Ai ceva de spus ?