Nimic nou…

…doar alte filozofeli.

2012 – an de mare nebuloasa, de orice fel. Incheiat catastrofal de altfel. Ca n-a fost apocalipsa cu-a ei end of story asta-i alta poveste. Daca ar fi sa ma iau dupa ce zic mayasii, mai ca ar trebui sa-mi fac provizii serioase de orice fel. 

Intrebari cu sau fara raspuns, nervi mai mult sau mai putin gratuit facuti, zile si nopti de certuri cu sau fara rostul lor. Cel putin pentru mine.
Si incep sa dau pe dinafara, cu capacul(pus) care incepe sa sisie si sa suiere a explozie, gindindu-ma la zilele de asteptare, la sperantele, gindurile, planurile si tot stuff-ul adiacent si coerent implementat de vreo, sa tot fie, 15 ani .
Ce mama masii ? Parca era vorba sa fie altceva.  Nu trebuia sa apara pe neasteptate, cu tunete si fulgere cu nume generic de uragan si slobozite dintr-un cer care se prabuseste peste crestetul meu. Ca apoi totul sa se imparta dupa vointa universului, tirind in furtuna… si sentimente si vieti si ani.

film

Si-arunc o privire chiorisa lui 2013 care a-nceput promitator aratind ca-n expresia „de parca l-a calcat trenul”. Daca mai batriiorul lui confrate temporal arata precum o cocota bonjurista de la poalele Eiffel-ului, impopotonata cu gablonturi si pusa pe petreceri, facind cu ochiul nebunilor ce-o masurau curiosi, atunci 2013 incearca sa-si asigure un loc caldut la vreun azil de noapte de teama nerecunoscatorilor de copii si-a averilor ascunse pe sub saltele sau prin ciorapi. Daca or fi existind. Ca divortul oricum merge inainte!

Si e abia iulie…si zau daca vreau sa ajung  precum acel „mosneag micut, intrat la apa si scofilcit…soptind cu glas blajin, acelasi cuvint Vice-versa!…da, vice-versa!”

20 de păreri la “Nimic nou…

    • Cam asa ceva! Sau, facind apel la memoria discutiilor noastre, vin si zic ca este un soi de meserie veche practicata intr-un cadru restrins si perfect legalizata de orice legi din lumea asta mare…. Ca e bonjurista, asa mi-a venit pe moment gindindu-ma la afisele teatrale ale lui Lautrec, Doamne iarta-ma ca am comis un sacrilegiu facind asta!

      Apreciază

      • Nu tin la multa lume din virtual,insa de creierul tau sunt oarecum indragostit.imi lipeste starea ta om aflat deasupra lucrurilor,starea celui ce apreciaza cum creste o floare,nu se minuneaza cat e de frumoasa.
        Si mai este ceva…..daca tu suferi ,undeva in interiorul meu ceva se innegreste.Sunt afectiv cumva legat de tine.
        Si,da,esti femeie….nu barbat sa te plangi.

        Apreciază

      • Marianeeee, si femeile au dreptul lor la plins chiar daca sunt la fel deosebindu-se, poate, doar prin gatelile pe care le poarta (a se vedea si la figurat exprimarea!). Contradictii in filozofeli? Se poate… Dar nici nu cred ca sunt asa cum zicea un preailuminat „cea de-a doua greseala a divinitatii”!

        Apreciază

    • Cica nu-i propice momentul pentru jocuri de noroc…astrele zic VETO la capitolul asta!
      Conditie sociala? Hmmm, am ajuns sa cred ca, la un moment dat, e doar un compromis, indiferent de natura lui.

      Apreciază

  1. De ce vrei sa imi enervez cel mai venerat creier din spatiul virtual???
    Ce culegi semeni,iar plansul de mila,chiar sub latura filozofica,este blazare curata.
    Fa-ti o igiena mentala serioasa si hai in lumea celor ce traiesc perfect cu ei insasi,nu prin altii,prin porii diseminarii de sine.
    Nu exista Dumnezeu caci il reducem la suferinta noastra.Si atunci cui ne mai rugam?
    Idiotul ala cretin de Murphy este al naibi de istet-Zambeste astazi,maine precis va fi mai rau.

    Apreciază

    • 😀 Vezi cum vii tu cu ale tale replici care cad ca sarea pe rana?! Lasa-mi domne'(macar citeodata) si mie blazarea sa fie curata ca sunt femeie si mai haladuiesc si eu printre stari… Cind oi ajunge si eu la stadiul de impacare perfecta cu sinele atunci voi putea sa trec detasat peste tot ce-mi trazneste soarta-n crestet. Pina atunci insa, vei avea destul de tras de urechi si de dat acuzator din deget ca stiu c-o faci cu bune intentii…
      Hai sa-ti zic ceva: nu m-ai enervat insa mi-ai tras o palma care mi-a dezmeticit nedumeririle! 😀

      Apreciază

  2. Pingback: Marea de alb | Iubesc Viaţa

Ai ceva de spus ?