Doamne, ce sat frumos! Toate casele pictate cu flori!

„Într-un sat sau în pădure, în câmpie sau la munte, oriunde sălăşluieşte omul realizat spiritual, acel loc este paradisiac.”

(Buddha)

Adela Parvu - Jurnalist home & garden

Sunt așa de entuziasmată că nici n-am răbdare să-ți scriu, așa că dacă o să vezi greșeli de culegere ai să înțelegi cauza lor. Sunt așa în vrie pentru că toată frumusețea asta a plecat de o chestiune măruntă. Stai să mă adun puțin ca să înțelegi și tu ce vreau să spun. Eu când îmi pătez vreo bluză sau fustă, mai ales dacă sunt la evenimente, scot dermatograful și fac o floricică în jurul petei. Mă distrez, că doar ce rost are să-mi mai fac griji că am fost toantă. Asta e. Ei bine, toată frumusețea asta de sat pe care ai s-o vezi are o poveste cumva similară. O femeie din satul Zalipie, Polonia, sătulă de fumul de sobă care-i tot murdărea plafonul, a pictat cu cea a găsit la îndemână prin gospodărie niște floricele, așa ca să arate frumos. Asta se întâmpla în urmă cu vreo sută…

Vezi articolul original 409 cuvinte mai mult

7 păreri la “Doamne, ce sat frumos! Toate casele pictate cu flori!

  • Fiecare suntem individualitati in felul nostru. Insa, unii se remarca prin lucruri pe care ceilalti, poate, nu s-ar fi gindit sa le incerce a le practica sau folosi.
   Dar, e asa precum spui tu, Maria, omul sfinteste locul !
   O noapte si-o saptamina linistite sa fie si acolo, la tine!

   Apreciază

  • Asa este. Blogul Adelei e un blog de poveste, am zis-o si-o mai repet. Si cred ca vine si ne implineste prin frumosul pe care cu drag il daruieste cititorilor dornici de ‘culoare’.
   Casuta visurilor tale, zici, Adino ???? A mea e una de lemn in care lutul si lemnul si piatra sa fie la ele acasa. Visez frumos, nu ? 🙂

   Apreciază

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s