Despre slova, timp si melci fara cochilie

melci2

*

La un moment dat, dupa o perioada de efervescenta scriitoriceasca, intri intr-un soi de blocare/letargie a neuronului. Nimic nu se mai leaga, inspiratia parca e parasita undeva la granita dintre vointa si neputinta, talentul migreaza si el spre alte orizonturi.

Cam intr-un moment ca asta ma aflu acum. In virtutea inertiei, intru sa mai citesc pe ici pe colo, tirziu in noapte mai apuc un „colt” de socializare prin grupurile pe care le frecventez, cu ajutorul aplicatiilor telefonului tin legatura cu lumea larga, o oarecare activitate mai prestez pe blogul de fotografie, timpul cerut fiind mult mai scurt decit cel necesar scrisului.

Nu zic ca e bine, nu zic nici ca e rau, zic doar ca, in viata mea de acum, schimbarile care au aparut sunt devoratoare de timp, de prezenta fizica. La finele zilei, in cel mai bun caz nu adorm cu capul pe tastatura laptopului sau in fotoliu.

Pina nu m-a tras de mineca Zina Doamna, nu m-as fi gindit ca „se simte”, in virtual, lipsa unei slove, zic, si va multumesc Doamna pentru gest!

Ca incheiere a bucatii de gind de azi, zic asa: printre momentele cind sunt mama, tata, fiica, bucatar, agricultor, femeie de serviciu, femeie in casa, salariat cu program alternativ zi-dupamasa, cind adrenalina e destula ca sa dau si la altii neavind timp sa ma plictisesc, sper  ca o sa mai gasesc citeun darab de inspiratie care sa nu ma lase balta plecind pe miriste si un petec de timp ca sa incropesc cite ceva cu mare sens scriitoricesc.

Va multumesc pentru intelegere, multumesc inca o data Zina Doamna!

*

PS:  Intrebare pt cunoscatori: cu ce pot nimici melcii fara cochilie? Mi-au invadat si ciuruit,nenorocitii, frunzele de la fasolea oloaga ! 😀

melci1

12 păreri la “Despre slova, timp si melci fara cochilie

 1. ☺ Ah, ce bine-mi pare că nu te-am lăsat în pace! Ai tu un umor, așa… special!
  Îți doresc spor la muncă în toate funcțiile alea, iar melcii se combat cu REP 46 (granule). În plus, presară cenușă printre plante. Dar mai întâi, fă o campanie de cules melcii. A, și pune în grădină, pe ici pe colo, câte un borcănel cu bere pe fund. E o capcană eficientă.

  Succes și numai bine, dragă Lăcrămioara! ♥

  Apreciat de 2 persoane

  • Ma bucur si ma bucur si ma bucur!
   Cit despre melci, am aplicat intelepciunea chinezeasca care spune ca…daca intrebi, esti prost 5 minute, daca nu intrebi esti prost o viata…Si eu am primit niste sfaturi grozave. 😀

   Apreciat de 1 persoană

 2. Stiu cum este cu momentele de pauza in inspiratie.Cel mai usor sa revii este atunci cand apare ceva care te motiveaza,care iti zguduie putin sensibilitatea.Sunt si momente cand ai ceva de spus,dar nu gasesti forma care sa te convinga si despre care sa crezi ca va convinge…

  Apreciat de 1 persoană

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s