A message from Youtube

Message from YoutubeO stire in aparenta banala. La o prima ochire. Ca apoi sa ma prinda si sa-mi capteze atentia neuronului care inca mai era treaz. Cica…

Youtube isi anunta inchiderea portilor. Fara a mai accepta new entries, ii roaga pe toti sa urmareasca cit mai multe filmulete si sa-si stearga materialul incarcat in retea. Wtf ? Citesc si mai departe. Intru si in megareteaua cu de toate, precum un supermarket, si, acolo mai dau peste-o stire in genu’. Peste 10 ani se va anunta si un cistigator ales dintre cei care si-au incarcat povestile in/cu virtualitate. Serios….mi-am zis nedumerita….

Zau ca mi-ar parea rau! Ce baza de date mai mare decit youtube-ul sa existe care sa-mi satisfaca nevoile de informatie vizuala din orice domeniu?
Oricum, pentru mine, Youtube inseamna mai mult decit Facebook, inseamna mai mult decit Yahoo, inseamna mai mult decit alte retele, mai mult sau mai putin de socializare.
Ca sa vedeti si voi clipul si mesajul trimis in eter de mega-ultra-magazinul Youtube, nu-i nevoie decit sa-i dati un play. Atit.

14 păreri la “A message from Youtube

  1. Haha,mie mi-a zis sotul de asta, mentionand-o printre pacalelile de 1 aprilie de prin media.
    Era una faina : e un restaurant in CPH unde se mananca alge,furnici,chestii din astea.Si cica un stadion de fotbal i-a dat in judecata ca le-a luat iarba,ca era o iarba deosebita,nu stiu ce proprietati avea :)) Asta chiar m-a distrat 😀

    Apreciază

Ai ceva de spus ?