Cu un gadget în buzunar

9398_uvdisinfectionscanner_1

 

 ” Pentru noi, distrugerea evreilor a fost un proces esenţial de dezinfecţie, pe care l-am dus la limita lui extremă şi fără de care noi înşine am fi fost asfixiaţi şi distruşi.”
 
Well, grosolană şi neavenită citare incerc să fac aici dar, aşa a spus Martin Bormann in 1945. Noi de ce n-am spune-o atîta vreme cît am aplica-o la nivelul vieţii zilnice si a mişunătorilor cu care coabităm ? 
V-aţi gîndit cam ce se ‘lipeşte’ de mîna noastră atunci cînd o punem pe o clanţă a unei instituţii sau pe bani sau pe bara căruciorului de cumpărături ? V-aţi gîndit cam ce se întîmplă atunci cînd ducem, după aceea, mîna respectivă la gură sau o folosim in alte scopuri ?
 
Ei bine, există un scaner portabil care foloseşte razele UV pentru a îndepărta germenii, viruşii sau bacteriile de pe aproape orice suprafaţă. Cu o acţiune ce nu depaşeşte 10 secunde, de la o distanţă de 10 centimetri, de dimensiunea unui telefon mobil si cu un preţ undeva in jurul a 50 Euro, scanerul poate fi un ajutor de luat in seamă.
Tacîmurile, suzetele, telefonul, mouse-ul PC-ului, televizorul, laptop-ul, CD-ul sau orice alt computer sau dispozitiv poate fi ţinta scanerului dezinfectant portabil. Posibilităţile sunt nenumărate.
 
Departe de mine gîndul de-a face reclamă sau a promova vreun site sau o firmă anume! Pur şi simplu mi-a plăcut ceea ce-am văzut, aşa că… îmi voi face un obicei din a vă arăta asemenea obiecte întîlnite in peregrinările mele, poate că vă inspiră în alegere.
……..
Sursa pozei: internet

10 păreri la “Cu un gadget în buzunar

  1. Imi pare rau pentru urechile sensibile,dar eu nu sunt de acord cu ce numesc evreii Holocaust.Oare in America functioneaza oficiul concurentei?caci va spun un banc-Stiti care este cea mai importanta sarbatoare evreiasca?
    Premiile oscar,ar fi raspunsul.

    Apreciază

    • Dac-o iei şi-o aplici ad-literam atunci poţi să-i spui şi-aşa. Însă, o minimă precauţie nu strică( o tastatură manevrată de mai mulţi, sau o clanţa, sau banii pot sa-ţi aducă multe pe mîini).
      Există o măsură în toate, măi Dane ! 😀

      Apreciază

Ai ceva de spus ?