‘Cind lucrurile merg rau, stai blind. Vor merge si mai rau.’

…inclin sa cred ca astea au fost gindurile celor de la  De Opvoedingslijn atunci cind au initiat campania de sensibilizare a opiniei publice si-au deschis liniile telefonice pentru parintii cu copii ‘fara control’.

Doua campanii excelent concepute, initiate si puse in practica. Cu o strategie ce merge de la amuzament la serios, avind startul in preajma sarbatorilor de iarna, cu colinde de Craciun ale caror versuri au fost anume concepute ca sa ti le amintesti, campaniile propriu-zise au fost promovate in marile centre comerciale.
Unii au inteles mesajul din spate, altii au priceput exact pe dos. Si atunci, ceea ce trebuia sa fie un avertisment in privinta  comportamentului anti-social (si nu numai) a fost privit ca fiind o ‘blasfemie’.
 
Dincolo de toate aspectele astea, campaniile in sine sunt acel ALTCEVA care te poate face sa deschizi ochii si sa intelegi ca exista o problema acolo unde copiii au trecut de limita imaginara a bunului simt , limita ‘predata’ de parinti si ca, de asemenea, exista acea mina de ajutor intinsa si oferita de catre specialisti.

Enjoy it !

Vezi si filmuletele publicitare (absolut savuroase)  din Youtube…http://youtu.be/ALv4rnLIAyE   si    http://youtu.be/P7wJ35uuHAA
Toate creditele merg la :  De Opvoedingslijn si  The Inspiration Room ( in special pt. Duncan)

O părere la “‘Cind lucrurile merg rau, stai blind. Vor merge si mai rau.’

  1. Pingback: Matematica de părătar (aritmetica pe bani) « lt.mala

Ai ceva de spus ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s